Hirdetés

Jim Parsons is elkapta a koronavírust, és elképzelte, hogyan reagálna Sheldon Cooper a járványra

|

Minderről a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon legutóbbi adásában esett szó.

Hirdetés

Jim Parsons nemrég a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon vendége volt (természetesen a járványhelyzet miatt csak videohívás formájában), a show-ban pedig elmesélte, ő és párja is átestek már idén márciusban a COVID-19 fertőzésen. Teljesen elveszítette az ízlelési képességét betegsége alatt, a karanténban töltött időt pedig megpróbálta a lehető legmókásabban eltölteni, például kiszőkíttette a haját. 

A fodrászkulisszáknál azonban sokkal izgalmasabb volt a beszélgetés azon része, mikor Jim Parsons elmondta, szerinte miképpen reagálna a járványra és a karanténra az Agymenők (The Big Bang Theory) tévésorozatban alakított karaktere, Sheldon Cooper.

Hirdetés

Parsons szerint Sheldon tökéletesen fel volt készülve egy ilyen extrém helyzetre, sőt szinte várta is azt. Felidézte például azt az epizódot, amelyben felbukkant egy Shel-bot nevezetű távirányítható robot, amit hősünk bármikor elküldhetett maga helyett a szomszédba Pennyhez, míg ő az ágyban feküdt. Erről a csodáról van szó egészen pontosan:

Magát a beszélgetést pedig itt tudjátok megnézni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)