Hirdetés

Így reagált J. J. Abrams arra, hogy Lucasnak nem tetszett Az ébredő Erő

|

A Star Wars atyja azután érzett csalódást, hogy eladta a franchise-t a Disneynek és ők nem az ő tervei szerint folytatták az univerzum bővítését. De mit érez ettől J. J. Abrams?

Hirdetés

Nemrég jelent meg a Disney vezérigazgatójának, Bob Igernek önéletrajzi könyve, a The Ride of a Lifetime, melyben megemlíti a Star Wars jogok felvásárlásának körülményeit, és arról is őszintén ír, hogy a George Lucasszal való együttműködés nem indult a legfényesebben. Ebből fakadhat, hogy a messzi-messzi galaxis megalkotója többször is élesen kritizálta az új filmeket, melyre most J. J. Abrams, Az ébredő Erő és a Skywalker kora rendezője is reagált.

Hirdetés

Elmondása szerint természetesen örült volna neki, ha Lucasnak tetszenek az új részek, de a csípős kritikái ellenére sem érez mást irányában, mint hálát, amiért megalkotta a Star Warst.

"Ez valószínűleg igen nehéz számára. Eldönteni, hogy el fogod adni azt, amit megalkottál, ami a te gyereked volt. Valószínűleg kicsit nehezebb, mint aláírni egy csekket és mosolyogni. Ennek ellenére hihetetlenül előzékeny volt és nagyon udvarias."

Abrams azt is hozzátette, hogy ő mindig szeretne hű lenni ahhoz az örökséghez, amelyet Lucas megalkotott, éppen ezért a Skywalker kora írása kapcsán is többször találkozott vele, hogy segítsen neki kitalálni a történet alapjait.

A kilencedik számozott film, a Star Wars: Skywalker kora december 19-én kerül a mozikba, ahol megítélhetjük, hogy mire jutott Abrams a sztori lezárásában, és mennyire érezhetünk majd mi hálát ennek a meglehetősen hektikus trilógiának végével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)