Hirdetés

Tovább késik J.J. Abrams Pókembere

|

Az alternatív univerzum képregényes falmászója pihen, amíg az alkotói tovább tologatják a Spider-Man széria következő számának megjelenését.

Hirdetés

J.J. Abrams, valamint fia, Henry Abrams, továbbá Sara Pichelli belekezdtek egy Spider-Man képregénysorozatba, ami egy alternatív idővonalban játszódik. Itt Peter és Mary Jane összeházasodtak, lett egy fiúk, de később M.J.-t megölte egy Cadaverous nevű rosszarc, aki egyébként Peter egyik kezét is szétroncsolta. Évekkel ezután Peter eltávolodott a fiától, aki megörökölte apja adottságait, és persze idővel magát a Pókember jelmezt is. 

A sztori egészen izgalmas, a Spider-Man harmadik száma például bemutatta, hogy mi lett Tony Starkkal és a Bosszúállók helyét robotok vették át. Ilyen fordulat után nem csoda, hogy a rajongók már nagyon izgatottak a folytatás miatt, de az csak nem akar befutni. A Spider-Man 4. füzete eredetileg december 11-én érkezett volna, de aztán átették a megjelenést február 9-re, végül a nagy nap átcsúszott április 8-ra. A Marvel most megint odébb tette a megjelenést, ezúttal április 29-re. Az ötödik, és egyben utolsó füzet még mindig május 27-re van betervezve, de korábban azt is január 29-én, aztán április 15-én tervezték kiadni.

Szóval a lényeg, hogy senki ne rágja le senki a körmét a folytatásra várva. Érkezik az, csak lehet hogy már kimehetünk az utcára, mire ideér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)