Hirdetés

Újabb animéből készül élőszereplős film, J. J. Abrams dolgozik rajta

|

Minden idők egyik legsikeresebb animéje, a Your Name kerül feldolgozásra Abrams gondozásában.

Hirdetés

A Your Name című romantikus sci-fi tavaly robbant be a köztudatba, ugyanis minden idők legjövedelmezőbb animéje lett, és máris a legsikeresebb japán filmek között tartják számon. 

Hirdetés

A Paramount Pictures és J. J. Abrams meg meg is látta a potenciált, hogy élőszereplős film készüljön belőle. Az eddigi infók alapján Abrams kerül produceri szerepbe, a forgatókönyvet pedig az Érkezés írója, Eric Heisserer jegyzi majd.

A Your Name története két fiatal, a tokiói Taki Tachibana és a kisvárosi Mitsuha Miyamizu körül forog, akik rejtélyes okokból kifolyólag változó időközönként testet cserélnek. A két tinédzser rájön, hogyan tudnak kommunikálni a testcserék alatt-között egymással, így egyre mélyebb és komolyabb kapcsolatba kerülnek egymással. 

Az anime rendezője, Makoto Shinkai bizakodó a projekttel kapcsolatban, de az utóbbi idők amerikai anime-feldolgozásai alapján lehet okunk szkepticizmusra. Remélhetőleg a Ghost in the Shell és a Death Note megosztó élőszereplős mozijai után a Your Name-et sikerül Abramséknek jobban feldolgozni.

Szerintetek jó ötlet az újabb anime-adaptáció, vagy inkább maradnátok az eredetinél?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)