Hirdetés

J.K. Simmonsnak fogalma sincs, hogyan működnek a DC és Marvel multiverzumai

|

Az egyikben Gordon felügyelőt, a másikban J. Jonah Jamesont játszó Oscar-díjas színész őszintén beszélt róla, hogyan viszonyul a szuperhősfilmekhez.

Hirdetés

A 76 éves J.K. Simmons Hollywood egyik veteránja, aki kapott már Oscar-, BAFTA- és Golden Globe-díjat is (ugyanazért a filmért, a Whiplashért), emellett pedig örömmel bukkan fel blockbusterekben is. Az egyik legfelejthetetlenebb szerepe Sam Raimi Pókember-trilógiájához köthető, amelyben a Hírharsona főszerkesztőjeként zárták a szívükbe őt a rajongók, de nem csak a Marvel univerzumában alakított emlékezeteset, hiszen ő volt Zack Snyder DC-filmjeinek Gordon felügyelője is. 

A sors úgy hozta, hogy Simmons mindkét karakterrel visszatérhetett: J. Jonah Jameson nemrég a Pókember: Nincs hazaútban keserítette meg a hálószövő életét, Gordon pedig az idén érkező Batgirl filmben dolgozik majd össze a szuperhősködni kezdő lányával, Barbarával, bár ezzel kapcsolatban nem tudni, hogy melyik univerzum Gordonját láthatjuk majd (elvégre a Warner azóta továbblépett és inkább külön filmeket mutat be, nem univerzumépítőset játszik).

Hirdetés

De nemcsak a közönség, maga a színész sincs teljesen tisztában azzal, hogy hol tart éppen a multiverzumosdi. Simmons nemrég részt vett a Critics Choice Awardson és elbeszélgetett a Variety munkatársával, aminek keretében bevallotta, hogy fogalma sincs, hogyan működnek ezek a multiverzumok:

Szuper király, hogy a Marvel Univerzumban, ahogy láttuk, és a DC Univerzumban is van hely ezeknek az alternatív univerzumoknak vagy valóságoknak, vagy bármik is legyenek azok, nem tudom... fogalmam sincs. Megírják a forgatókönyvet, én megtanulom a szöveget, a rendező pedig azt mondja: "Állj oda!".

Ennek ellenére Simmons nagyon is szereti mindkét világot és élvezi, amit csinál, azért viszont nem hibáztathatjuk, hogy nincs képben a szuperhősfilmek kapcsolatával, fejleményeivel. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)