Hirdetés

Jó eséllyel egyikünk sem élné túl a Reszkessetek, betörők! csapdáit

|

A valóságban már kevésbé vicces az, ha valakit alaposan mellkason vágnak egy feszítővassal.

Hirdetés

Az 1990-es Reszkessetek, betörők! egy igazi klasszikusnak és az egyik legkedveltebb karácsonyi filmnek számít, ami érthető is, hiszen számos emlékezetes pillanata van. Még ma is alaposan meg tudja nevettetni az embereket az, ahogy Kevin mindenféle kreatív csapdát használva védi meg otthonát két betörőtől, Harrytől és Marvtól, ám a képernyőn látott dolgok valószínűleg már jóval kevésbé lennének mókásak a valóságban.

A Vsauce csapatához tartozó Jake Roper egészen érdekes videóval állt elő korábban, ugyanis bemutatta, hogy milyen következményei lenne annak, ha valaki valóban áldozatául esne a Reszkessetek, betörők! csapdáinak. Nyilván a filmben nem lett komolyabb bajuk a betörőknek, hiszen mégiscsak egy családi vígjátékról van szó, de a valóságban például egy kilincs felhevítéséhez annyi hőt kéne belevezetni, amennyi még az ajtót is megolvasztaná, vagy legalábbis lángra lobbantaná.

Hirdetés

Sőt, akár halálos következménye is lehet annak, ha valakit fejen talál egy lengő festékes doboz, és nyilván az sem túl kellemes érzés, ha az embert alaposan mellkasba vágják egy feszítővassal. A videó ugyan már nem mai, de kifejezetten érdekes még ma is.

Szerintetek a film melyik csapdája a legveszélyesebb, és melyiket lehetne simán túlélni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)