Hirdetés

Jó esély van rá, hogy nyárig nem lesznek új filmek a mozikban

|

Az egy dolog, hogy talán kinyithatnak a filmszínházak, de az újdonságokat alighanem tovább fogják halasztani.

Hirdetés

Ha valami csoda folytán egy hónap múlva újraindul az élet, februárban megnézhetjük a mozikban egyebek mellett a Lelki ismereteket, márciusban a Tom és Jerryt, a King's Man: A kezdeteket, és a Morbiust, áprilisban a Nincs idő meghalnit, a Bob burgerfalodája filmet, valamint a Hang nélkül folytatását, májusban pedig a Halálos iramban 9-et és a Fekete özvegyet. Ehhez persze elengedhetetlen, hogy világszerte annyi mozi megnyissa a kapuit, amennyi ahhoz kell, hogy a filmek ne legyenek súlyosan veszteségesek, különben a forgalmazók nem fogják erőltetni a premiereket.

Egy, a The Hollywood Reporternek nyilatkozó veterán stúdióvezető viszont úgy látja, júliusig nem kerülnek majd fontos filmek a vászonra.

Hirdetés

A névtelenül nyilatkozó illető szerint a június legvégén debütáló Top Gun: Maverickig nem lesz semmi, ami miatt tömegek rohamozhatnák meg a mozitermeket. Szinte minden, ami 2021 első felében érkezne, 2020-ról csúszott át, így egyre égetőbb, hogy bemutassák őket. 

A Warner Bros. persze külön eset, ők elégedettek voltak a Wonder Woman 1984 teljesítményével is, és 2021 folyamán minden filmet kiadnak az HBO Maxon keresztül, köztük a Dűnével, a The Suicide Squaddal és az új Mátrixszal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)