Hirdetés

Joaquin Phoenix lesz a következő Joker

|

Szeptemberben kezdik meg a Joker eredetfilm forgatását, melyben nem Jared Leto bújik a karakter szerepébe.

Hirdetés

A DC még mindig keresi, hogyan tudna olyan sikereket elérni, mint a Marvel. A decemberi Aquaman remélhetőleg jól sikerül, de semmi nem garantált.

Hirdetés

Közben viszont készül Joker eredetfilmje, és mint megtudtuk, Joaquin Phoenix öltözik be a zöldhajú gonosztevőnek. Ezt már pletykálták korábban, de most vált hivatalossá. A rendező és egyik író Todd Philips lesz, aki a Másnaposok filmeket is jegyzi, Scott Silver (8 mérföld) pedig szintén íróként segít. A forgatás szeptemberben kezdődik 55 millió dolláros büdzsével. A film nem lesz a DCEU része, ezért nem is Jared Leto van benne, de ha minden igaz, ő nem csak a Suicide Squad 2-ben, de egy saját, ettől eltérő Joker filmben is szerepelni fog.

Szerintetek jó választás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)