Hirdetés

Joker - befutott Joaquin Phoenix első hivatalos fotója, ami igencsak rendhagyó lett

|

Nyugalom, nem ettől a fotótól fogjátok magatokra borítani a reggeli kávét

Hirdetés

Valószínűleg sokan úgy képzeltétek el Joaquin Phoenixet a készülő Joker moziban, ahogy a karaktert számtalan alkalommal ábrázolták már a képregényekben, vagyis vörös szájjal, hófehér bőrrel és méregzöld hajjal. Nos, a jelek szerint nagyon nem ebből az irányból indul majd el a film.

Hirdetés

Ez persze nem is csoda, hiszen Todd Phillips rendező nem győzi folyamatosan hangsúlyozni, relatíve kis költségvetésű mozija nem egy klasszikus szuperhősös film lesz, sokkal inkább egy karakterközpontú alkotás. Egy ideje már tudjuk, hogy Joaquin Phoenix karakterét Arthur Flecknek hívják, tehát ezúttal valódi nevet is kap a bűn hercege, az első hivatalos kép és pár forgatási fotó alapján pedig egyértelműnek tűnik, hogy Fleck Jokerré válása előtt vesszük majd fel a történet fonalát. 

Íme tehát Arthur Fleck, a krétafehér bőrt és a többit már nektek kell hozzáképzelnetek: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Arthur.

Todd Phillips (@toddphillips1) által megosztott bejegyzés,

Ezek pedig az említett forgatási fotók, amelyeken Fleck épp egy bohóccal diskurál, valamint megvillant egy ikonikus vigyort is. 

Kíváncsian várjuk, hogy mi fog kisülni ebből az egészből. Az biztos, hogy első ránézésre ez tényleg nem egy sokadik, hétköznapi szuperhősfilmnek tűnik. 

Nektek hogy tetszik Joaquin Phoenix karaktere? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)