Hirdetés

Joaquin Phoenix alaposan lefogyott a Joker film kedvéért

|

A kiszivárgott képek alapján úgy tűnik, hogy Joaquin Phoenix igen komolyan veszi a szerepét.

Hirdetés

Habár a Joker film szereplőgárdája látszólag elég gyors ütemben változik, szerencsére egy dolog még mindig betonbiztosnak tűnik: továbbra is Joaquin Phoenix fogja alakítani a címszerepet, amit az is megerősít, hogy a legutóbb kiszivárgott képek alapján a színész már javában készül a szerepére.

Hirdetés

Persze egyelőre még nem forgatás közben csípték el a színészt, csak civilben, de már most is látszik, hogy Phoenix rengeteget fogyott a szerep kedvéért.

A színész egyébként korábban már beszélt arról, hogy magát a karaktert rendkívül érdekesnek tartja (és senki más véleménye nem is érdekli, csak a rendezőé), jó látni azt, hogy tényleg komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy hitelesen és izgalmasan adja elő.

Sajnos egyelőre nem tudni, hogy a Todd Philips rendezésében készülő Joker film pontosan mikor is kerül a mozikba, de rettentően kíváncsiak vagyunk. Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)