Hirdetés

Már megint felmerült a Joker folytatásának lehetősége

|

Joaquin Phoenix és Todd Phillips is nyilatkoztak a folytatásról, szerencsére nem tartunk még ott, hogy minden áron el kell készülnie.

Hirdetés

A Joker minden idők legtöbb pénzt hozó R-besorolású filmje lett, ráadásul komoly esélyei vannak az előttünk álló díjszezonban is, így nem csoda, hogy újra és újra felmerül az a kérdés, hogy lesz-e folytatás. A címszereplőt alakító Joaquin Phoenix és Todd Phillips rendező már korábban pedzegették, hogy nem lenne ellenükre egy újabb film, ha van mit elmesélni, mi már akkor is ingattuk a fejünket, és továbbra is tartunk attól, hogy a nagy sikerre való tekintettel összehozott folytatás csak csorbítaná az egész sztorit, amitől ez a film érdekes volt (még ha nem is tökéletes).

Hirdetés

Phoenix és Phillips ezúttal a The Los Angeles Timesnak adtak interjút, amelyben elárulták, hogy már jóval azelőtt beszéltek a lehetséges folytatásokról, mielőtt megjelent volna az első film vagy egyáltalán tudták volna, hogy sikeres lesz. A színész szerint a már forgatás második vagy harmadik hetében mondta a rendezőnek, hogy rengeteg felfedezni való van még ebben a karakterben. A folytatásra nézve azonban még nincs hivatalos terv vagy bejelentés, Phillips nyilatkozata alapján nem is beszéltek róla még bővebben: 

"Csak arról beszéltünk, hogyha valaha is megcsinálnánk - és nem mondom, hogy meg fogjuk, mert jelenleg nem tartunk ott -, az nem egy őrült és vad film lenne a bűn bohóchercegéről. Ez egyszerűen nem érdekel minket. A témájának kellene jól rezonálnia, hasonló módon az elsőéhez."

Ez mindenképpen biztatóan hangzik, de persze ne felejtsük el, hogy a Warner Bros. céges jellegéből adódóan szereti a pénzt, és ilyenkor felülíródhatnak azok a művészi, színészi, rendezői koncepciók, amelyek amúgy értéket adnak egy filmnek. Ti mit gondoltok, kellene folytatás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)