Hirdetés

Joaquin Phoenix ijesztőnek tartja a készülő Joker filmet

|

A színész szerint Todd Philips elképzelése egyszerre rendkívül izgalmas és rémisztő.

Hirdetés

Számtalan DC Comics adaptáció készül párhuzamosan, amikből kapásból több is van, ami kifejezetten a Jokerre fókuszál, de még ezek között is mindenképpen kiemelkedő az a film, amelyben Martin Scorsese fogja ellátni a produceri feladatokat, és a főszerepet nem más, mint az Oscar-díjra is jelölt Joaquin Phoenix fogja alakítani.

Hirdetés

Phoenix most egy interjúban árulta el, hogy ő maga mit gondol a projektről, rendkívül bizakodóan beszélt Todd Philips elképzeléséről:

"Nagyon érdekesen értelmezi ezt a világot, valamint a saját mondanivalóját. Van valami nagyon imponáló az egész projektben és abban, ahogyan együtt tudunk dolgozni. Nagyon egyedinek érződik, viszont bizonyos szempontból halálra rémít."

Phoenix arról is mesélt az interjú során, hogy ez az adaptáció nem egy szuperhősös film lesz, nem is könnyű műfajokba sorolni, habár mi korábban azt hallottunk, hogy inkább bűnügyi drámaként vagy thrillerként érdemes elképzelni.

Mindenképpen kíváncsiak vagyunk rá, hogy mi fog ki sülni ebből a filmből, hiszen Phoenix köztudottan nagyon jól ért ahhoz, hogy összetett és szofisztikált karaktereket adjon elő. Ti mit gondoltok? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)