Hirdetés

25 éves a Jóbarátok - mutatunk egy jópofa szülinapi trükköt!

|

A mai napig töretlen népszerűségnek örvend, és most a Google is egy nagyon aranyos easter eggel ünnepli. 25 éve indult el a Jóbarátok, emlékezzetek velünk!

Hirdetés

A Jóbarátok kétség kívül korszakalkotó sorozat volt, ami máig meghatározza a sitcom műfaját. Az alapfelállás, a remekül eltalált karakterek és a fantasztikus dialógusok instant klasszikussá tették a sorozatot. Ma van éppen 25 éve, hogy a nézők először láthatták a fiatalokat a Central Perk asztala körül, negyed évszázada toppant be Rachel esküvői ruhában a sokunk által annyira megszeretett társaságba. Kicsit újrahasznosítunk, mivel egyszer már a szerkesztőség összeírta, hogy mi volt a legemlékezetesebb számára a sorozatból (még szegény Gyu is velünk volt akkor), olvassátok el, ha akartok nosztalgiázni kicsit (akár az akkori GS csapatra, akár a Jóbarátok sorozatra visszatekintve)

Hirdetés

Azóta is töretlen viszont a népszerűség: lesz Jóbarátok LEGO, még mindig kampányolnak folyamatosan a rajongók, hogy összeálljon a nagy csapat (erről a szerkesztőség legnagyobb Friends rajongója, Paca már megírta az ellenvéleményét, kitartunk mellette), még azt is megtudtuk, hogy milyen lenne Unreal Engine 4-ben az ikonikus Monica lakás. És persze nem tudjuk elfelejteni a legendás PlayStationös jelenetet sem, csak hogy valami gaming vonatkozást is említsünk:

És hogy ünnepli a Google a 25 éves jubileumot? Stílusosan. A keresőben legutóbb Thanos csettintésével tudtunk némi változást elérni, ahhoz hasonlóan most a Jóbarátok egy-egy ikonikus mozzanata elevenedik meg előttünk. Az easter eggek megtalálásához elegendő, ha beírjátok a szereplők neveit Google keresőbe, majd a nevük mellet megjelenő kis, színes ikonra kattintva megláthatjátok, hogy milyen meglepetést rejtettek el számotokra a fejlesztők. Ahelyett, hogy felsorolnánk a meglepetéseket, inkább keressetek rá magatok Phoebe Buffay, Rachel Green, Monica Geller, Chandler Bing, Joey Tribbiani vagy Ross Geller nevére. 

Ha szerettétek a sorozatot, akkor osszátok meg velünk kedvenc részeiteket, ha nem szerettétek, akkor hagyjátok a többieket örömködni azon, hogy még mindig képesek vagyunk sokan darálni a kávézóban szocializálódott generáció életérzését. Ha pedig ez szomorú, akkor íme a megfelelő dal hozzá:

Boldog szülinapot, Jóbarátok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)