Hirdetés

Újra összejöhetnek a Jóbarátok, de az örömünk nem lehet felhőtlen

|

Kicsit ködösek az első pletykák, de valami jó eséllyel készülőben van a Jóbarátok háza táján.

Hirdetés

Az HBO Max streaming szolgáltatás érkezésének bejelentésekor az egyik fontos pont az volt, hogy a Jóbarátok sorozat átköltözik az új platformra, elhagyva ezzel eddigi otthonát, a Netflixet. Nyilván elindult a találgatás, hogy lesz-e valami új Jóbarátok tartalom is az HBO Max-en, és a jelenlegi pletykák szerint erre van is esély.

Hirdetés

Variety forrásai szerint ugyanis Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer mind tárgyaltak egy lehetséges különkiadásról, amiből David Crane és Marta Kauffman is kivennék a részüket - ők a sorozat társalkotói voltak. Egyelőre nincs semmilyen konkrét infó a különkiadás részleteiről vagy megjelenési dátumáról, de a legtöbben egy összeülős, beszélgetős, nosztalgiázós specialre tippelnek. Nem lesz tehát folytatása a sorozatnak, de a színészek azért beülnek a kamera elé és beszélgetnek a régi szép időkről.

Kauffman egyébként alig két hónapja nyilatkozta, hogy nem fognak semmilyen új Jóbarátok szériát forgatni, nem lesz se folytatás, se reboot, se nosztalgiázós reunion show, és erre egy elég komoly oka volt.

"Két okból sem fogunk ilyet csinálni. Az egyik, hogy a Jóbarátok egy olyan időszakról szól, amikor a barátaid jelentik a családodat, de amikor már saját családod lesz, akkor ez megváltozik, így az újra összeállásnak nem sok értelme lenne. A másik ok pedig az, hogy bármit is csinálnánk, nem lenne jobb, mint amit egyszer már összehoztunk."

A legutóbbi pletykák szerint azonban úgy tűnik, hogy lassacskán változik a véleménye, legalábbis az újra összeülős, beszélgetős show a jelek szerint mégis összejöhet. Meglátjuk, hogy mi lesz ebből, mi azért biztosak vagyunk abban, hogy sokan akkor lennének igazán boldogok, ha nem csak beszélgetni ülnének le a szereplők, hanem tényleg folytatódhatna a kultikussá vált sorozat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)