Hirdetés

Még mindig folynak a tárgyalások, hogy újraegyesülhetnek-e a Jóbarátok

|

A meghatározó sitcom felélesztéséért rajongók ezrei vonulnának pulykába dugott fejjel az utcára, ha ezen múlna, de sajnos még ennél is komolyabb lépésekre van szükség.

Hirdetés

Rendszeres időközönként felröppen a pletyka, hogy készülhet még egy Jóbarátok epizód, azonban a legtöbb esetben ezt valamelyik szereplő vagy alkotó megcáfolja. A Rachelt játszó Jennifer Aniston októberben nyilatkozta, hogy dolgoznak valamin a sorozattal kapcsolatban, a Television Comics Association rendezvényén pedig most az NBC vezető producere ejtett egy pár szót arról, hogy hol tartanak a munkálatok.

Hirdetés

Kevin Reilly arról beszélt, hogy nagyon szeretnék, ha megvalósulhatna az újraegyesülés, hiszen mindenki szívesen látná, ahogy Monica, Rachel, Phoebe, Joey, Chandler és Ross ismét összefutnánk, de sajnos ezt nem lehet egy gombnyomással elintézni.

Ez persze nem csoda, hiszen a sorozat színészei közül sokaknak igen telített a naptára, így egy ilyen projekt puszta összeegyeztetése is embert próbáló feladat lehet. Reilly így fogalmazott arról, hogy megvalósul-e a hőn áhított találkozás:

"Egyelőre sajnálatos módon csak annyit tudok mondani: talán."

A Jóbarátok nemrég került le a Netflix kínálatából, ennek pedig az az oka, hogy a Warner Bros. a 2020 második felében elstartoló HBO Max-ra költözteti át az epizódokat. Ez a platform kifejezetten régebbi filmekre és sorozatokra specializálódik majd, és az sem kizárt, hogy ha megvalósul a Jóbarátok újraegyesülés, akkor az is itt lesz majd elérhető.

Aztán persze túl nagy elvárásokat nem érdemes támasztani ezen a fronton, ami fiatalon generációs életérzés volt, ritkán lesz 25 év múlva is ugyanolyan, talán jó lenne ezeket a dolgokat régi formájukban hagyni az öröklétnek. Például belegondoltatok már abba, hogy Ross és Rachel kislánya már 18 évesen szelfizget? Neki vajon mit jelenthet ez a sorozat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)