Hirdetés

jOBS trailer - Steve Jobs, a legenda

|

Az Ashton Kutcher nevével fémjelzett Steve Jobs film legújabb előzetese az Apple alapítójának legendáját fényezi kicsit.

Hirdetés

Steve Jobs halála után két stúdió is azt a célt tűzte ki, hogy emléket állítanak az informatikai ipar egyik úttörőjének, azonban míg a Facebook-filmet író Aaron Sorkin terve csak nem akar megvalósulni, addig az Ashton Kutcher főszereplésével készült életrajzi film, a jOBS két héttel a megjelenése előtt egy új trailerrel próbál bizonyítani.

A jOBS története 1971 és 2000 között fog játszódni, ez idő alatt a fiatal hippi Steve Jobs-ból az Apple cég társalapítója lesz, így minden idők egyik legsikeresebb üzletét indítja be, igazi legendává válik. Erről szól a legújabb trailer nem túl meglepő módon:

A film külföldön augusztus 16-án jelenik meg Joshua Michael Stern (Sohaország) rendezésében, a hazai dátumról azonban még nincsenek infók, de reméljük a legjobbakat. Olyan mellékszereplőkkel, mint Josh Gad (Steve Wozniak), J.K. Simmons, Dermot Mulroney, Matthew Modine, Amanda Crew és Lukas Haas elég komoly a felhozatal, Ashton Kutcher pedig mintha csak erre a szerepre született volna, nem?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)