Hirdetés

Joe Pesci súlyos égési sérüléseket szenvedett a Reszkessetek, betörők 2 forgatásán

|

A filmben egy ideig észre sem vette, hogy lángol a sapkája, a valóságban nagyon is, sérülés lett a vége.

Hirdetés

Azon vitatkozhatunk, hogy van-e olyan jó a Reszkessetek, betörők! folytatása, mint az eredeti (egyébként nem olyan jó), az azonban biztos, hogy Kevin csapdái sokkal veszélyesebbek voltak New Yorkban, mint az első rész hatalmas családi házában. Érthető: a készítőknek egyrészt emelniük kellett a téten, hiszen ettől folytatás a folytatás, másrészt a kisfiú is idősebb (értsd: okosabb és kegyetlenebb) lett.

A filmben visszatért a két betörő, egyikük, Harry, azaz az őt alakító Joe Pesci pedig most először mesélt arról, mennyire megerőltető volt a forgatás.

Hirdetés

A People Magazine-nak elmondta: tetszett neki, hogy a szokásos vígjátéki szerepeikez képest ezúttal a helyzetkomikumon volt a hangsúly, ez a szerep azonban sokkal inkább igénybe vette fizikailag. 

Az ilyen humor esetében természetes egy pár púp, horzsolás és fájdalom itt-ott, de ezeken túl súlyosan megégett a fejem teteje annál a résznél, amikor Harry sapkája lángra lobban. Az igazán kemény jeleneteket szerencsére kaszkadőrökkel forgatták.

Erről a jelenetről van szó:

Pesci később komolyabb, drámai szerepei miatt lett ismert, igaz, a Nagymenők és az Ír között szerepelt számtalan vígjátékban is a most 79 éves színés. Apropó, Reszkessetek betörők és kegyetlenség: nézzétek meg, mi lesz abból, amikor egy őrült youtuber összeházasítja az első filmet és a legutóbbi Resident Evil-epizódot!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)