Hirdetés

Jöhet még egy kis élőszereplős Rick és Morty?

|

Újabb kisfilmet adott ki az Adult Swim. Ha ebből nem születik később teljes értékű adaptáció, zabosak leszünk, de legalábbis csalódottak.

Hirdetés

Ma van a nagy nap, a Rick és Morty ötödik évadának dupla epizóddal is felérő, egyórás hosszúságú fináléjára már hetek óta várnak a rajongók. Türelmetlenségüket fokozandó az Adult Swim a minap bemutatott egy nyúlfarknyi élőszereplős jelenetet, amelyben a mindig imádnivaló Christopher Lloyd, és egy feltörekvő ifjú tehetség, Jaeden Martell formálta meg az őrült tudóst és annak unokáját.

Nem gondoltuk volna, hogy képesek még erre is rátenni egy lapáttal, de sikerült, és nem kellett hozzá más, csak egy uborka.

Hirdetés

A legújabb (és remélhetőleg nem az utolsó) videó egyértelmű főhajtás a Pickle Rick című Emmy-díjas epizód előtt, hiszen Morty a következőket mondja a nagyapja asztalán heverő uborkának: "Rick, hát megint megtetted, ugye? Nem tanultál semmit a múltkoriból?"

Ezzel arra az esetre utal, amikor Rick ubivá változtatta magát, csak hogy ne kelljen részt vennie egy családterápiás ülésen. De szerencsére feltűnik a nagypapi a színen, és egy nagyot harapva a tökfélék családjába tartozó növényből annyit mond: "Tréfálsz? Soha!"

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Továbbra sem győzzük kellőképp hangsúlyozni, hogy mekkora örömet okozna nekünk, ha egyszer csak kiderülne, hogy titokban már régóta készül az élőszereplős változat, és már nincs is sok hátra a bemutatóig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)