Hirdetés

John Boyega köszöni, nem kér többet a Star Warsból

|

Ne nagyon számítsatok arra, hogy egy újabb Star Wars filmben vagy sorozatban viszontlátjuk a Finnt alakító színészt.

Hirdetés

John Boyega legújabb filmjéről posztot az Instagramon, saját rajongói pedig itt kérdezték kérdezték meg a színészt arról, hogy szerepelni fog-e még valaha újabb Star Wars mozikban. Elég egyértelmű választ kaptak.

Hirdetés

Boyega ugyebár eddig összesen három filmben, az új trilógia mindhárom részében szerepelt, mint Finn, az első rendi rohamosztagosból lett lázadó. Nos, gyakorlatilag el is könyvelhetjük, hogy a messzi messzi galaxisban Star Wars: Skywalker kora volt az utolsó olyan film, amiben ő is felbukkant, mivel az említett kérdésre Boyega egyszerűen ennyit felelt:

"Lol, köszi, de inkább nem. Már túlléptem ezen."

Passzintott mondjuk még a válasza végére egy szív emojit is, szóval valószínűleg nincs harag közte és a Lucasfilm között, mindössze arról van szó, hogy nem szeretné, ha egész életében ezt a szerepet kötnék hozzá. Búcsúja egyébként nem jelenti azt, hogy Finnt sem láthatjuk majd többet, hiszen animációs szériákban, vagy akár képregényekben simán megjelenhet még a karakter.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)