Hirdetés

A Star Wars egyik sztárja megegyezett a Netflixszel

|

A színész különleges filmeket fog gyártani a streaming szolgáltató számára.

Hirdetés

Noha John Boyega először az Idegen arcok (Attack the Block) filmben és a Become Human sorozatban mutatkozott be, azonban a világhírt nem ezek hozták meg számára, hanem a Star Wars-filmek, amelyben egy  volt rohamosztagosból az ellenállás egyik legfőbb alakja lett. Bár a Csillagok háborúja befejeződött számára, azonban várhatóan nem marad munka nélkül: jelenleg két filmje (az előkészületi fázisban lévő Rebel Ridge és az utómunkálatoknál tartó Naked Singularity) is a sütőben van, a legújabb hírek szerint pedig a streaming felé is lépett egy nagyot. 

Hirdetés

A Variety értesülései szerint Boyega az UpperRoom Productions nevű produkciós cégén keresztül megállapodott a Netflixszel, hogy nem angol nyelvű filmeket fog gyártani Nyugat- és Kelet-Afrikára fókuszálva. Ez újabb jele annak, hogy a streaming óriás szeretné növelni a saját gyártású afrikai tartalmait, hiszen pár hete az ezzel a területtel foglalkozó főnök, Ted Sarandos és néhány további vezető érkezett Lakosba, hogy ismertessék az első nigériai sorozatuk részleteit, majd Johannesburgba utaztak, hogy bemutassák legelső afrikai sorozatukat, a hat epizódos Queen Sonót, amely február 28-án rajtolt el világszerte (nálunk is elérhető magyar szinkronnal és felirattal is).

Idén egyébként két másik saját gyártású afrikai tartalommal is bővülni fog a Netflix felhozatala: az egyik egyik egy tinidráma lesz Blood & Water címmel, a másik pedig egy animációs sorozat, a Mama K's Team 4. Ti láttátok már a Queen Sonót?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)