Hirdetés

John Cena a DC filmes univerzumában is összecsapna Dwayne Johnsonnal

|

Immár mindkét egykori pankrátor az DCEU szereplője, így technikai akadálya nem lenne a dolognak.

Hirdetés

John Cena és Dwayne "The Rock" Johnson rivalizálása hosszú múltra tekint vissza, a két azóta már színésszé avanzsált pankrátorsztár emlékezetes meccsekkel ajándékozta meg a műfaj rajongóit a múltban, elég csak a WrestleMania 29-es összecsapásukra gondolni 2013-ban. Johnson azóta teljesen átállt a színészkedésre, és Cena is egyre több moziban szerepel, játszott a Halálos iramban 9-ben, illetve Peacemakerként fog felbukkanni az új The Suicide Squadban - karaktere egyébként egy saját HBO Max-es tévésorozatot is kapott.

Dwayne Johnson is fontos szereplője lesz a DCEU-nak, vagyis a DC Comics filmes univerzumának, ő ugyanis a 2022-ben érkező Black Adam mozi címszereplője. Cena most ezen fejlemények kapcsán nyilatkozott.

Hirdetés

ComicBooknak adott interjúja során elmondta, szerinte elkerülhetetlen, hogy előbb vagy utóbb Peacemaker és Black Adam konfrontálódjon a filmvásznon - a képregények alapján mondjuk ez egy elég egyoldalú összecsapás lenne. Ezt Cena beismerte, konkrétan kijelentette, hogy karakterének esélye sem lenne Johnson antihőse ellen, de ettől még imádna, ha összejöhetne ez a bunyó. 

Nem mernénk mérget venni arra, hogy Cena álmai beteljesülnek, de a képregényfilmek világában tényleg semmi sem lehetetlen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)