Hirdetés

John Cena főszereplésével készül a Peacemaker sorozat, a The Suicide Squad vadhajtása

|

Valamikor jövő év elején már kezdődhet is a Peacemaker forgatása.

Hirdetés

Az HBO Max annyira bízik a James Gunn-féle The Suicide Squad sikerében, hogy már egy sorozatot is építenek rá. A spin-off széria Peacemakerről, John Cena karakteréről és eredettörténetéről szól. A szériában is Cena lesz a főszereplő, de ennél sokkal többet jelenleg nem tudni a sorozatról, azt leszámítva, hogy a jövő év elején kezdődnek a munkálatok.

A szériából egyelőre 8 részt kért be az HBO Max, és jó eséllyel bőven a The Suicide Squad 2021. augusztus 6-án esedékes premierje után fog képernyőkre kerülni.

Hirdetés

Az HBO még annyit hozzáfűzött a bejelentéshez, hogy a Peacemaker ugyanabban az univerzumban játszódik majd, mint James Gunn filmje. Ez a DC-nél sosem teljesen egyértelmű, szóval tisztázni kellett.

Az HBO Maxen egyébként lesz még egy spin-off sorozat, ami Matt Reeves The Batman univerzumára épül, és a gothami rendőrkapitányság életére koncentrál. Úgy néz ki, hogy egy darabig nem fogunk kifutni DC tartalomból, ha a koronavírus is úgy akarja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)