Hirdetés

John Cena játssza az egyik főszerepet az HBO Watchmen sorozatában?

|

A pankrátor egyre több képet oszt meg a témában, amiből sokan arra következtetnek, hogy ő maga is központi szerepbe kerül majd.

Hirdetés

Néhány hónappal ezelőtt mi is beszámoltunk róla, hogy már készül az HBO következő szuperprodukciója, és bár hivatalos bejelentés azóta sem történt, szárnyra kapott néhány érdekes pletyka.

Hirdetés

A WWE-ből ismert John Cena először csak a jól ismert logót osztotta meg Instagramon, most azonban egy újabb fotót tett közzé, amin nem más látható, mint Dr. Manhattan, aki ugye egy radioaktív kísérlet következtében vált kvázi istenné a Watchmen története szerint. Nem tudjuk nem észrevenni a hasonlóságot a Cena és a karaker között, így simán elképzelhető, hogy ő alakítja majd az egy szál semmiben lebegő kék hőst a filmvásznon.

Cenát egyébként közben a Bumblebee Transformers spin-offra is leszerződtették, így a ring helyett egyre többet látjuk majd a vörös szőnyegen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)