Hirdetés

John Cena is szerepelni fog az élőszereplős Bolondos dallamok spin-offban

|

A Peacemaker sorozat sztárja ezúttal a Préfifarkas vs. Acme filmet célozza meg.

Hirdetés

A Bolondos dallamok karakterei már több alkalommal is bizonyították, hogy megállják a helyüket a való világban (elég csak a Space Jamekre vagy a Brendan Fraser nevével fémjelzett filmre gondolni), ezúttal viszont nem a teljes bandát láthatjuk majd a mozikban, hanem csak egyikőjüket.

Wile E. Coyote, avagy a Prérifarkas már több évtizede üldözi a Kengyelfutó Gyalogkakukkot, először 1949-ben bukkant fel. Azóta drukkolunk neki, hogy sikerüljön elkapnia az idegesítő szárnyast, a cél érdekében pedig nem fél bevetni az Acme piszkos eszközeit, még ha gyakran fel is sül velük. 

Hirdetés

A Warner Bros. most mozis környezetben is ad egy esélyt a Prérifarkas törekvéseinek, méghozzá egy élőszereplős-CGI hibrid képében. A Coyote vs. Acme névre hallgató projekt Ian Frazier 1990-es, azonos című cikkét veszi alapul, amelyben a Gyalogkakukkot üldöző hősünk ügyvédje segítségével bepereli a céget - akiktől a fegyvereket és csapdákat szerzi be-, mondván az eszközök hibásak, az vállalat viszont igyekszik megvédeni a saját igazát.

A film várhatóan egy családi vígjátékba helyezett bírósági "dráma" lesz, és a The Hollywood Reporter jelentése szerint már meg is találták hozzá az egyik szereplőt: John Cenát, aki egy antagonistát fog játszani, várhatóan az Acmét képviseli majd a tárgyaláson. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Coyote vs. Acmét Dave Green fogja rendezni, aki korábban olyan filmeket hozott össze, mint a Tini Nindzsa Teknőcök 2. - Elő az árnyékból és az Earth to Echo. A forgatókönyvet a castingterületen is tevékenykedő Samy Burch (Az éhezők viadala-széria) írja, bár James Gunn is közreműködött a szkript korábbi verzióiban, aki producerként is támogatja a projektet.

A filmet kifejezetten a mozikba szánja a Warner Bros., és a jelenlegi tervek szerint 2023 júliusától ülhetünk majd be rá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)