Hirdetés

John Cena majdnem elhányta magát a The Suicide Squad egyik jelenetének forgatásánál

|

Cena bevállalt egy jelenetet, amit a gyomra alig bírt el.

Hirdetés

James Gunn és stábja keményen dolgoznak azon, hogy a The Suicide Squad vásznakra és képernyőkre kerülhessen jövő év nyarán. Az 1970-es évek háborús filmjeire emlékeztető produkció egyik kulcsfigurája John Cena karaktere, a Peacemaker, aki extrém brutalitással próbálja meg kiharcolni a békét, de ezúttal nem a vérgőzös feladat volt, ami felforgatta a színész gyomrát.

A CCXP virtuális eseményen Cena mesélt egy mókás sztorit a film egyik jelenetéről:

"Volt egy nap, amikor egy tetőn forgattunk, ahol mindannyian ettünk. Nekem meg kellett ennem egy empanadát. Bevállaltam, hogy megeszek egy egészet egy zökkenőmentes felvételben, mivel gondoltam, hogy az majd milyen jól fog kinézni. Na, 31 empandával később, sikerült is összehozni."

Hirdetés

Amikor Gunn megkérdezte Cenát, hogy végül elhányta-e magát, a következőt válaszolta:

"Szerintem a harminckettedik már kihozta volna, de le tudtam pihenni és kigombolni a szerelést. Persze, amikor majd nézitek a filmet, akkor ez senkit sem fog érdekelni, szóval csak kérlek benneteket, hogy emlékezzetek az empanadákra!"

Miközben a Peacemaker egyik kezével termeli be az ebédjét, másikkal az ellenségeket tizedeli majd. A nagy vérengzés közben ne felejtsétek el, hogy a képernyőn éppen egy lélekben öklendező John Cena próbálja lenntartani a 31. pitéjét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)