Hirdetés

John Cena tetőtől talpig véresen feszít a Peacemaker sorozat első fotóján

|

Erőszakból nem lesz hiány az új The Suicide Squad mozi HBO Max-es spin-off sorozatában sem.

Hirdetés

A DC Extended Universe, vagyis a DC Comics filmes univerzuma hamarosan a Marvel és az MCU nyomdokaiba lép, hiszen John Cena főszereplésével készül az első olyan tévésorozat, ami ebben a világban játszódik.

A pankrátorból lett színész azt a karaktert kelti a szériában is életre, akit majd az új James Gunn-féle The Suicide Squad moziban ismerhetünk meg, tehát újra Peacemaker bőrébe bújik.

Hirdetés

A The Suicide Squad nyolcrészesre tervezett, HBO Maxen bemutatkozó spin-off sorozatának munkálatai jelenleg is zajlanak, ennek kapcsán tettek közzé egy fotót most az Empire Magazine-ben. Ezen a fényképen Cena karaktere nem mindennapi otthona előtt álldogál, gyakorlatilag bokától tokáig művérrel beborítva. Peacemaker nem finomkodik, ezt már a The Suicide Squad előzeteseiből is tudjuk. 

Íme a fotó:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)