Hirdetés

John Favreau elárulta, miért nem emlékszik Gwyneth Paltrow a szerepeire

|

A Marvel filmeknél színészként, rendezőként és producerként is tevékenykedő Favreau elmondása szerint sokszor még ő is összezavarodik a sok film miatt.

Hirdetés

A Pepper Pottsot játszó Gwyneth Paltrow nem egyszer tett olyan kijelentéseket, amikből kiderült, hogy nem igazán van tisztában azzal, kivel és melyik Marvel moziban tűnt fel. Favreau - aki a Vasember filmeknél többször is dolgozott a színésznővel - elmondása szerint ez azért van, mert Paltrow nem nagyon szereti visszanézni a filmjeit.

Hirdetés

Szerinte alkotóként nagyon nehéz követni az eseményeket, hiszen rengeteg projekten folyik egyszerre a munka, Paltrow pedig olyan típusú színész, aki mindig az adott film megvalósítására koncentrál, utána pedig továbblép.

Ő a legösszeszedettebb ember, akivel a valaha találkoztam és a legtehetségesebb színész akivel dolgoztam. Az alakítása nagyon érzelmes és autentikus, pont azért mert mindig az adott pillanatra koncentrál. Szerintem az MCU azért lett sikeres, mert ő és Robert [Downey Jr.] bebetonozták. De azt is tudom Gwynethről, hogy nem szeret a múlton töprengeni és visszanézni az alakításait. Megjelenik a forgatáson és a bemutatón, és ennyi. Sok színész, mint például én, hajlamos sokszor megnézni, hogy hogyan alakított, de ő nagyon megbízik a rendezőben. Megcsinálja a munkát, elmegy a premierre, utána pedig továbblép más dolgokkal foglalkozni.

Az biztos, hogy a színésznő tényleg mindig lehengerlő alakítást nyújtott Pepper Potts szerepében, szóval mi könnyű szívvel megbocsátjuk neki, ha néha el is felejti, melyik filmben volt benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)