Hirdetés

Meghalt John Heard, a Reszkessetek, betörők! apukája

|

A betörők ellen harcoló Kevin édesapja mellett több mint kétszáz film- és sorozatszerepben feltűnő John Heard 72 éves korában hunyt el.

Hirdetés

A kaliforniai hatóságok nemrég megerősítették, hogy Palo Alto-i hotelszobájában holtan találták John Heard színészt. A 72 éves Heard néhány nappal korábban egy kisebb hátműtéten esett át, ám nem tudni, ennek volt-e bármi köze a halálához.

Hirdetés

A színész hollywoodi áttörését az 1979-es Fagyos téli napok című film hozta meg, de a legtöbben talán a Reszkessetek, betörők! Peter McAllistereként emlékeznek ráA '80-as években többek között Jeff Bridges mellett kapott szerepet a Cutter útjában, illetve a Martin Scorsese-féle Lidérces órákban. Később inkább mellékszerepekben tűnt fel, például a Segítség, felnőttem! Pauljaként, vagy olyan tévés produkciókban, mint a Miami Vice és a Maffiózók.

Nyugodjon békében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)