Hirdetés

Johnny Depp lesz az ismert szoftverfejlesztő, John McAfee

|

Film készül a vírusirtójáról elhíresült John McAfee kalandos életéről, aki a szoftverfejlesztés mellett kényes ügyekbe is beletenyerelt - például gyilkosság vádja miatt hetekig bujkált.

Hirdetés

Bizonyára már ti is hallottátok John McAfee-ről, ha nem a nevét viselő vírusirtó, akkor a róla szóló kétes híradások miatt mindenképpen. A Szilícium-völgy egyik első pionírja szoftverfejlesztőként hatalmas vagyont szedett össze, miután 1987-ben megalapította a világ legelső, kereskedelmi forgalomba került antivírus szoftverét, amit később az Intel vásárolt fel. Azóta újfent egy kiberbiztonsági céget vezet, az MGT Capital Investmentset, de a botrányairól jobbára többet hallani, mint úttörő szakmai tevékenységéről. 

A Deadline értesülései szerint King of the Jungle címmel készül film a kalandos életéről és nem kisebb név bújik a bőrébe főszereplőként, mint Johnny Depp. Az American Crime Story: Az O.J. Simpson-ügy írópárosa (Scott Alexander és Larry Karaszewski) által körmölt forgatókönyv elvisz minket egy olyan paranoiával, szexszel és gyilkossággal tarkított utazásra, aminek középpontjában McAfee belize-i búvóhelye áll, az események krónikása pedig a Wired magazin egyik újságírója. Az inspirációt állítólag az Apokalipszis most adta. 

A rendezést az Őrült, dilis, szerelem és a Focus: A látszat csal című filmeket jegyző Glenn Ficarra és John Requa vállalták, de egyelőre nem ismerjük sem a premiert, sem azt, hogy ki fogja eljátszani az újságírót. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)