Hirdetés

John Turturro is csatlakozott az új Batman mozihoz

|

Testhezálló szerepet kapott az olasz származású, Golden Globe-díjra jelölt színész.

Hirdetés

Szinte nem is telhet el egy hét sem úgy, hogy ne kapjunk infót új stábtagokról a készülő The Batman mozi kapcsán. Most épp azt jelentette be a rendező, Matt Reeves, hogy John Turturro is szerepet kapott a filmben, ráadásul nem is akármilyet. 

Hirdetés

Turturro ugyanis a Carmine Falcone nevezetű maffiózót alakítja majd, aki nem ismeretlen a képregényrajongók és tévé/mozinézők számára (a karakter felbukkant a Gotham tévésorozatban és a Batman: Kezdődik filmben is), elvégre Gotham City egyik legbefolyásosabb gengszteréről van szó. A nagy bejelentést egyébként a rendező a Twitteren tette meg, ahol Turturro egyik emlékezetes szerepéből idézett fel egy jelenetet. Ha láttátok A nagy Lebowskit, akkor pontosan tudjátok, miről is van szó. 

Az egymást követő bejelentések mellett folyamatosan záporoznak a pletykák és híresztelések is arról, hogy milyen képregényes gonosztevők bukkanhatnak még fel a 2021-re tervezett The Batman moziban, Carmine Falcone szerepeltetése viszont már önmagában azért is nagyon érdekes, mert az elmúlt hónapokban róla bizony egyetlen kósza szó sem esett. 

Ti örültök, hogy John Turturro is szerepelni fog a filmben? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)