Hirdetés

Keanu Reeves harmadszorra is szívesen lenne John Wick

|

Ugyan egyáltalán nem csak a főszereplőn múlik, hogy folytatódik-e majd a John Wick-széria, de Keanu Reeves már most igent mondana egy harmadik részre.

Hirdetés

Nemrég került a mozikba Amerikában a John Wick: 2. felvonás (nálunk 23-án lesz a premier), de a rajongók nem maradnak egy darabig a kutyabarát akcióhős nélkül a készülő képregénynek és a Chronicles VR-játéknak hála. De ha Keanu Reeves-en múlik, még a filmvásznon is viszontlátjuk a karaktert.

A premier kapcsán az Entertainment Weekly kérdezte meg a főszereplőt, hogy bevállalna-e egy esetleges harmadik filmet is, amire kifejezetten pozitívan válaszolt Reeves:

"Abszolút. Imádom a szereplőt és a világot is. Hogy lesz-e esélyünk még egy fejezet elkészítésére, az a közönségen múlik. Ha élvezik, amivel előrukkoltunk - és remélhetőleg élvezik, nekem nagyon bejött - akkor lesz esélyünk folytatni a sztorit és jobban kibontani a szereplőt és a világot is"

- mondta a színész.

A harmadik rész sorsa tehát minden bizonnyal a John Wick: 2. felvonás bevételeitől függ majd, a nyitóhétvége minden bizonnyal kulcsfontosságú lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)