Hirdetés

A rendező már a John Wick 4-ről beszél

|

Miközben a John Wick 3 csak a napokban kezdi meghódítani a mozitermeket, van, aki már a folytatáson agyal.

Hirdetés

Chad Stahelski, a John Wick franchise feje és rendezője korábban azt nyilatkozta, a folytatás sorsa attól függ majd, hogy mennyire szeretik az emberek a harmadik részt. Ehhez képest már elég magabiztosan beszél a negyedikről.

Hirdetés

Egy kérdezz-felelek alkalmával egy rajongó megkérdezte, hogy melyik részben voltak legnehezebbek az akciójelenetek, amire a következőt válaszolta:

"Mindegyikben. Az 1-ben még nem tudtuk pontosan, hogy mit is akarunk csinálni. A másodikban ki kellett dolgoznunk egy egész világot, amire előtte nem gondoltunk. A harmadikban ki kellett találnunk, hogyan bővítjük kreatív megoldásokkal, hogy ne csak valami nagyobbat és színesebbet tálaljunk. A negyedik részben is biztosan lesz kihívás."

Persze teljesen érthető, hogy Chad Stahelski miért tervezget ilyen magabiztosan. A harmadik rész már 93% százalékon áll a Rotten Tomatoes-on és bevételek tekintetében 40 milliót jósolnak a hozzáértők. Nekünk is tetszett. Nem lennénk meglepve, ha jönne negyedik rész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)