Hirdetés

Sokára jön a John Wick sorozat, de megtudtunk pár dolgot róla

|

A Starz nem kukázta a The Continentalt, csak vár még vele egy kicsit.

Hirdetés

Eddig mindhárom John Wick film sikert aratott, nem véletlen, hogy a Parabellum mozikba kerülése után nem sokkal bejelentették a negyedik részt is. Közben formálódik egy spin-off sorozat, mely jóval a filmek eseményei előtt fog játszódni.

Hirdetés

Elvileg nyolc részesre tervezik, és lehet, hogy maga Wick nem is szerepel majd benne. Keanu Reeves maga vezető producerként biztosan közreműködik, de azt nem erősítették meg, hogy karaktere megjelenik-e a szériában.

A showrunner és író egyébként a Maffiózókon dolgozó Chris Collins lesz, továbbá vezető producerként közreműködik majd Basil Iwanyk, Chad Stahelski, David Leitch (ő rendez is), valamint a franchise atyja, Derek Kolstad. A Starz vezetője, Jeffrey Hirsch a napokban annyit elmondott, hogy a sorozatot várhatóan csak a John Wick 4 után, 2021 májusát követően mutatják be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)