Hirdetés

A negyedik rész után érkezik a John Wick világában játszódó sorozat

|

A bérgyilkosok menedékhelyéül szolgáló The Continental hotelre koncentráló sorozat valamikor 2021-ben érkezhet.

Hirdetés

A John Wick filmek bebizonyították, hogy Keanu Reeves még ötven fölött is remek akcióhős, ezzel pedig beindították a színész karrierjének második virágkorát. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy mindhárom mozi kiemelkedően teljesített a kasszáknál, így a Parabellum után egyből berendelték a negyedik részt is, mely után a régóta pletykált sorozat is elstartolhat.

Hirdetés

A Starz tévéhálózat vezérigazgatója, Jeffrey Hirsch a Television Critics Association rendezvényén beszélt a The Continentalhoz kapcsolódó terveikről. A jelek szerint a bérgyilkosok búvóhelyéül szolgáló szállodalánc történetét bemutató sorozat startjával megvárják a negyedik John Wick film premierjét, tehát ha minden a tervek szerint halad, akkor valamikor 2021-ben vethetjük bele magunkat a The Continentalba.

"Volt egy meetingem az évad kapcsán tegnap. Tetszett az írói gárda, és megpróbáljuk úgy megoldani a a sorozatot, hogy ne kavarjon be a mozinak. A negyedik John Wick film után indul majd [az első évad]."

Az alkotók között sokan ott vannak a filmek stábjából, többek között Derek Kolstad és Chad Stahelski is, a showrunner szerepét pedig Chris Collins tölti be, aki a Parabellum forgatókönyvében is besegített. A sorozat évekkel a mozik eseményei előtt játszódik majd, Keanu Reeves pedig producerként vesz részt a munkálatokban, viszont azt egyelőre nem tudjuk, hogy ő is feltűnik-e a képernyőn.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)