Hirdetés

John Williams szerint neki és Harrison Fordnak is az Indiana Jones 5 lehet az utolsó filmje

|

A többszörös Oscar-díjas zeneszerző-legenda a visszavonulását vetítette előre.

Hirdetés

John Williams elért már mindent zeneszerzőként, amit el lehetett. Örökké a történelem és az emlékezetünk része marad olyan kultikus filmek kortalan dallamaival, mint a Star Wars, a Cápa, a Superman, a Reszkessetek, betörők, a Jurassic Park, a Harry Potter vagy éppen az Indiana Jones-filmek, zenei öröksége és hatása a filmművészetre kitörölhetetlen. A mester azonban már a 90. születésnapját ünnepelte februárban, így bele kell törődnünk, hogy hamarosan végleg visszavonul. 

Hirdetés

Williams az Obi-Wan Kenobi sorozaton való munkájával valószínűleg a Star Wars univerzumától már elbúcsúzott, de még nem végzett minden a nevéhez kötődő franchise-zal. Az Indiana Jones 5 bemutatása például még hátravan, márpedig ahhoz is ő komponálja a dallamokat. Ám könnyen lehet, hogy ez a folytatás lesz John Williams hattyúdala, az Associated Pressnek nyilatkozva ugyanis a következőket mondta: 

"Jelenleg az Indiana Jones 5. filmjén dolgozom, ami Harrison Ford (aki jóval fiatalabb nálam) azt hiszem bejelentetten utolsó filmje lesz. Szóval arra gondoltam: ha Harrison meg tudja csinálni, akkor talán én is meg tudom csinálni."

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Érdemes azonban megjegyezni, hogy a zeneszerző egyelőre semmitől sem zárkózott el végleg: 

"Nem akarom, hogy úgy tűnjön,  kategorikusan kizárok bármilyen tevékenységet. Nem tudok teniszezni, de szeretném elhinni, hogy talán egy nap majd fogok".

Márpedig ha Harrison Ford valóban maga mögött hagyja Indiana Jones karakterét, akkor lehet, hogy a franchise is  véget ér. A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy ugyanis korábban azt nyilatkozta, hogy soha nem készítenének Indiana Jones filmet Ford nélkül

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)