Hirdetés

Johnny Depp a teljes fizetését megkapja a Legendás állatokért, amiben nem is szerepelhet

|

Aki attól tartott, hogy éhen marad Johnny Depp az ellentmondásos távozása után, annak van egy jó hírünk.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint Johnny Depp végül megkaphatja a Legendás állatok harmadik felvonásáért neki szánt 16 millió dollárját. A színészt a Warner Bros. udvariasan megkérte, hogy mondjon le a szerepéről, miután elveszített egy sajtópert az Amber Hearddel kapcsolatos bántalmazási ügy kapcsán, amivel gyakorlatilag a Sun rásütötte Deppre az "asszonyverő" bélyeget, ezt pedig a Warner nem bírta vállalni, még úgy sem, hogy egy szabadon leírható vélemény nem is azt tükrözi feltétlenül, hogy a színész tényleg (vagy egyedül) bűnös, emiatt szintén nagy felháborodás söpört végig a neten.

A jogi helyzet ugyanakkor a színészi munkát illetően sokkal tisztább, itt egyértelműen Depp jár jól.

Hirdetés

A színész szerződésében nincs erkölcsi záradék, így a stúdiónak kötelessége kifizetnie őt, függetlenül attól, hogy Mads Mikkelsen már átvette a helyét. Ugyan a kifizetési kötelezettség ténye nem volt kifejezetten meglepő, az összeg már igen. Johnny Depp így 16 millió dollárt keres egy olyan filmért, amin nem is kell dolgoznia.

Persze ez messze van az ideális forgatókönyvtől, de legalább ennyi kárpótlást kap. A Depp és Amber Heard közti parádénak egyébként valószínűleg még jó darabig nem lesz vége, főleg ha a rajongókon múlik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)