Hirdetés

Johnny Depp elérzékenyült, amiért 7 perces álló ováció fogadta az új filmjét

|

A Cannes-i filmfesztiválon tartották meg a Jeanne du Barry világpremierjét.

Hirdetés

Mivel folyamatosan hírezett minden egyes részletéről a sajtó, ezért valószínűleg kevesen vannak, akik nem hallottak róla, hogy mi zajlott le Amber Heard és Johnny Depp között a közelmúltban. A két fél viharos, botrányos válása rendesen megviselte Depp karrierjét, így többek között A Karib-tenger kalózai és a Legendás állatok szériákat is bukta. A színész leginkább független filmekben bukkant fel, de 2020 óta lényegében semmiben, akkor láthattuk utoljára a mozikban.

Ennek azonban hamarosan vége: bár blockbusterben még nem szerepel, azonban a mozikba visszatér a Jeanne du Barry című életrajzi filmben, amelyben XV. Lajos francia királyt alakítja. 

Hirdetés

A Maïwenn Le Besco (Színésznők bálja, Az én szerelmem) által rendezett alkotás világpremierje május 16-án volt a 76. Cannes-i filmfesztiválon, ez nyitotta meg az eseményt - emiatt természetesen kapták is az ívet a szervezők a közösségi médiában, amiért az "asszonyverő" és "abuzáló" jelzőkkel ellátott színésznek teret engednek. A reakciókból ítélve az emberek azonban örülnek Depp visszatérésének: hatalmas, éljenző tömeg fogadta a helyszínen, majd a vetítés után hétperces álló ovációt kapott, a színész pedig látható módon elérzékenyült a fogadtatás miatt: 

Bár Johnny Depp alakítását dicsérik, azonban a filmmel már nem ilyen kedvesek a kritikusok: vegyes fogadtatásban részesült és megosztó lett, mint Maïwenn többi filmje is, de hogy milyen a végeredmény, azt mi majd csak október 12-től tudjuk majd lecsekkolni, amikor a Jeanne du Barry a magyar mozikba is megérkezik. Ti meg fogjátok nézni?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)