Hirdetés

Johnny Depp fontos győzelmet aratott a bíróságon, akár 50 millió dollárt is követelhet Amber Heardtól

|

Folytatódott Johnny Depp és Amber Heard több szálón is futó persorozata, ezúttal a virginiai bíróságon hoztak meg egy sorsdöntő határozatot.

Hirdetés

Fontos előrelépés történt abban a Johnny Depp és Amber Heard közötti perben, mely a virginiai bíróságon folyik jelenleg is.

A sok egyéb eljárás közül ez most épp arról szól, hogy 2018-ban Amber Heard egy Washington Postban megjelent véleménycikkben azt állította, Depp bántalmazta őt. Heard jogászai azt szerették volna elérni, hogy a bíróság ejtse az egész ügyet, mivel érvelésük szerint ebben a kérdésben már döntést hoztak.

A jogászok arra utaltak, hogy Depp elveszítette a brit The Sun bulvárlap ellen indított perét, a bíróság kimondta, hogy a magazin nem követett el becsületsértés azzal, hogy "feleségverőnek" nevezte a színészt.

Az ügyvédek felhívták a bíróság figyelmét arra, hogy a két ügyben a bizonyítékok megegyeznek, így gyakorlatilag nincs itt semmi látnivaló, felesleges és okafogyott a pereskedés.

Hirdetés

A virginiai bíróság viszont rámutatott, hogy a mostani perben mások a peres felek, itt Heard és Depp állnak egymással szemben, tehát jogi értelemben véve egyáltalán nem releváns a más lefutott, The Sun elleni per.

A döntés értelmében tovább folyhat az eljárás, Johnny Depp pedig pernyertessége esetén akár 50 millió dolláros kártérítésre is számíthat egykori feleségétől. Maga a tárgyalás jövő április környékén lesz megtartva.

Johnny Deppnek mostanában jó hírekből is kijut: nemrég kiderült, hogy életműdíjat kap, szerepelt egy Dior kampányban, illetve a javára döntött a New York-i bíróság, és kötelezték Amber Heardot, hogy bizonyítsa, tényleg a Los Angeles-i Gyermekkórháznak ajánlotta fel a váláskor kapott 7 millió dollárt - Depp állításai szerint ugyanis ez hazugság, nem több egy PR-fogásnál.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)