Hirdetés

Johnny Depp Jack Sparrow-ja már vissza is tért a Disneylandbe

|

Mondanánk, hogy teljes életnagyságban, de igazából még annál is nagyobb kivitelben.

Hirdetés

Közel három hete zárult Johnny Depp és Amber Heard pereskedése, s mivel az esküdtszék végül az előbbi javára döntött, sokak fantáziáját megmozgatta, hogy az egykori neje családon belüli erőszakról szóló vádjai miatt páriává lett színész vajon milyen szerepekben térhetne vissza Hollywood élvonalába.

Mi például a Marvel filmes univerzumában rejlő lehetőségeket latolgattuk, de a legtöbben valószínűleg annak örülnének, ha ismét láthatnák Deppet a legikonikusabb szerepében, Jack Sparrow kapitányként. A sztár a per során kijelentette, hogy soha többé nem bújik a dülöngélő kalóz bőrébe, a reményhalat azonban nehéz megölni, és most egy újabb fejlemény is táplálja a várakozásokat.

Hirdetés

A párizsi Disneyland ugyanis egy, A Karib-tenger kalózai témájú show keretében nemrég Deppet, vagyis Sparrow kapitányt is kivetítette a vidámpark kastélyára, amit az alábbi videó alapján üdvrivalgással köszöntöttek a jelenlévő nézők. A cikk írásáig nem derült ki, hogy ez előfordult-e a per lezárulta előtt is, a színész viszont a vallomástételében megjegyezte, hogy a Disney csak a filmekből tette ki a szűrét, míg a vidámparkokból sosem tüntette el a Jack Sparrow karaktert és a róla mintázott ajándéktárgyakat.

Ahogy az várható volt, a disneylandes show híre kétféle reakciót szült: néhányan, akik továbbra is Amber Heard pártján állnak, felháborodva fogadták a gesztust, míg egyesek máris a naptárjukat nézik, hogy hol lenne benne hely a Johnny Depp-pel forgatott A Karib-tenger kalózai 6 premierjének. Az utóbbi tábor számára biztató lehet, hogy egy névtelenséget kérő korábbi Disney-vezető nemrég a ComicBooknak nyilatkozva azt mondta, hogy szerinte jó esély van a kalózos sorozat visszatérésére Depp-pel az élen.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ezt szerinte nem csak a per kimenetele segíti, hanem az is, hogy az eddigi filmek producere, Jerry Bruckheimer gondozásában készült Top Gun: Maverick bankot robbantott, így most a szokásosnál is nagyobb "étvágy" mutatkozik Hollywoodban a pénzre váltható nevek visszahozására a népszerű franchise-okban. Az esélyeket pedig tovább javítja, hogy egy májusi (még az ítélet előtt született) interjúban maga Bruckheimer sem zárta ki teljesen Depp visszatérését. Nagy kérdés persze, hogy a színész meggondolja-e magát, hiszen az esetleges lehetőség visszautasítása remek alkalom lenne számára, hogy visszavágjon a tőle az elsők között megszabaduló Disneynek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)