Hirdetés

Johnny Depp még nem lélegezhet fel, Amber Heard fellebbezni akar

|

Amber Heard nem nyugszik bele az első vereségbe.

Hirdetés

Nemrég Elaine Bredehoft, Amber Heard egyik ügyvédje volt a Today című műsor vendége, ahol értelemszerűen arról kérdezték őt a műsorvezetők, hogy mi a véleménye a Heard és Johnny Depp között lezajlott per ítéletéről, illetve mi várható ennek kapcsán a jövőben. Az ügyvédnő itt elmondta, hogy Heardnek minden alapja megvan a fellebbezésre, és mindenképpen szeretne is fellebbezni.

Független szakértők egyébként korábban azt mondták, hogy mindez gyakorlatilag csak időhúzásra jó, egy-két évvel el lehet még tolni a jogerős, végső ítéletet, de a nullához közeli az esélye annak, hogy megváltozzon a döntés, hasonló esetekben egy egyáltalán nem jellemző az amerikai jogrendszerre. Arra a rendszerre, amibe egyébként az interjú során Bredehoft elég keményen beleszállt. 

Hirdetés

Arra a kérdésre ugyanis, hogy elfogultak voltak-e az esküdtek Bredehoft egyértelmű igennel válaszolt. Kiemelte, hogy az eljárás során volt egy 10 napos bírósági szünet, továbbá az esküdtek minden este hazamentek a családjukhoz, így biztosan ránéztek a közösségi médiára is, ami szerinte egyértelműen befolyásolta őket - itt a Heardöt gúnyoló, futótűzként terjedő közösségi médiás tartalmakra gondolt. Mindez azért nagyon visszás, mert az esküdteknek hivatalosan semmilyen formában sem szabad a tárgyalásokon kívül tájékozódni az ügyről, még ilyen formában sem. 

Amber Heard és Elaine Bredehoft

Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy az esküdtek megkérdőjelezhetetlen függetlensége az amerikai jogrendszer egyik nagyon fontos alappillére. Az ügyvédnő most ennek ment neki, ami nem biztos, hogy a legokosabb ötlet. Különösen úgy nem, hogy ahogy arról fentebb már szó volt, elvileg fellebbezni is akarnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az emberek szimpátiájára mindenesetre továbbra sem számíthatnak, a Today adása alatt szinte csak negatív kommentek jelentek meg, melyek egy része arról írt, hogy eddig még úgy-ahogy sajnálták szegény ügyvédnőt, de a műsorban hallott nyilatkozat után ez úgy elillant, mintha sosem lett volna.

Johnny Depp és Amber Heard perének legemlékezetesebb pillanatait egy külön cikkben foglaltuk össze, érdemes ezt is elolvasni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)