Hirdetés

Johnny Depp-pel forgatott a Dior, nem győznek hálálkodni a rajongók

|

Többen is üdvözölték a cég kitartását a családon belüli erőszakkal vádolt színész mellett.

Hirdetés

Valószínűleg kevés olyan olvasónk akad, aki ma már ne lenne legalább minimálisan képbe Johnny Depp és Amber Heard zajos válásával, melynek során az Aquamanben is játszó színésznő családon belüli erőszakkal vádolta meg egykori férjét.

A gyanú hatására Depp instant páriává vált Hollywoodban: előbb leghíresebb szerepétől, a Karib tenger kalózai Jack Sparrow kapitányától kellett megválnia, majd a Legendás állatok-franchise-ból is távozásra kényszerült, ahol Mads Mikkelsen váltotta Gellert Grindelwald bőrében.

Hirdetés

Depp leghűségesebb rajongói viszont alaptalannak vélik a színész meghurcolását, elfogadva a sztár által bemutatott bizonyítékokat, melyek arra utalnak, hogy valójában ő volt a bántalmazott fél a mindössze két évet megélt házasságban.

A mozgalom leglátványosabb akciója az Aquaman 2 forgatását kísérő aláírási kampány, amivel közel kétmillióan követelik Amber Heard eltávolítását a Warner produkciójából. A kezdeményezés ugyan kudarcot vallott, hiszen a színésznő már javában forgat, ám Depp tábora most mégis örülhet egy kisebb sikernek.

A Dior legújabb kedvcsinálójában ugyanis ismét felbukkant a rég nem látott sztár, hogy promózza a nevével reklámozott Sauvage parfümöket. A színész a termékcsalád megalkotójával, Francois Demachyvel ült egy asztalhoz, hogy megvitassák az illatokat és a kreativitás témáját, de még egy gitár is előkerült.

A rövid előzetes a szeptemberben érkező Sauvage - Game of Notes című interjút vezeti fel, ahol a két nagyágyú a késő esti talkshowk stílusában diskurál majd Laurianne Melierre, a Canal+ újságírójának vezetésével.

A rajongók pedig elsöprő lelkesedéssel fogadták a mindössze kétperces anyagot, amit erőteljes kiállásként értékelnek a kegyvesztett Depp mellett. Egy Twitter-poszt rögtön heti rendszerességű videókért kiált, ahol láthatná a színészt parfümöket tesztelni, gitározni és főként mosolyogni.  

Egy másik bejegyzés pedig egyenesen köszönetet mond a Diornak, amiért a márka nem "a médiának", hanem a bizonyítékoknak hisz, a sorok írója szerint a helyes utat választva.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nem mindenki állt meg a támogató szavaknál, egyesek vásárlással is kifejezték a szimpátiájukat, a Blueberry nevű felhasználó például az egész Sauvage-sorozatot betárazta a DVD-s polcán.

Külön kategóriát képeznek azok a posztok, amelyek Depp személyes varázsát hangsúlyozzák. Az alábbi szerző például "éteri" jelenségként írja le a színészt, s szavai alapján teljesen ámulatba ejti Johnny Depp "lélegzetelállító szépsége".

A Dior tehát a Depp-blokk körében mindenképp hatalmasat húzott a Sauvage promózásával, már csak az a kérdés, hogy vajon a "másik oldal" miként fogadja majd az anyagot.

A színész egyébként novemberben vesztett el egy pert Nagy-Britanniában, melyet becsületsértésért indított a The Sun bulvárlap kiadója ellen, miután az újság "feleségverőként" jellemezte. Depp később fellebbezéssel próbálkozott, ám a bíróság elutasította.

Az Egyesült Államokban viszont továbbra is zajlik egy hasonló per, amit Depp közvetlenül Heard ellen indított rágalmazásért. A színésznő ügyvédei már többször is indítványozták, hogy az ügyben eljáró virginiai bíróság ne tárgyalja az ügyet, legutóbb épp a brit ítéletre hivatkozva, ám eddig nem jártak sikerrel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)