Hirdetés

Johnny Depp szerint Hollywood bojkottálta őt, miután elveszítette az ominózus pert

|

Miután kitették a szűrét az új Legendás állatok moziból, nehéz lenne vitatkozni Johnny Depp állításaival.

Hirdetés

Johnny Depp nemrég egy The Timesnak adott interjú során arról beszélt, hogy miután 2020-ban elveszítette a pert a brit The Sun bulvárlap ellen (ezt azért indította, mert "feleségverőnek" nevezte őt a médium), a Hollywood azonnal bojkottálni kezdte őt, gyakorlatilag fekete listára rakták a színészt. 

Deppet az interjú során új filmjéről, a Life magazin fotósáról szóló Minamatáról kérdezték, ő azonban rendre visszakanyarodott ahhoz a témakörhöz, hogy mennyire szürreális volt számára az elmúlt pár év. Állítólag a színész gyakran hiányos, elharapott mondatokban beszélt, ezt a The Times "talányoknak" és "mondatöredékeknek" írta le - a magazinnak egyébként ugyanaz a Rupert Murdoch kezében lévő kiadócsoport a tulajdonosa, mint a The Sunnak.

Hirdetés

Egyáltalán nem meglepő az, hogy az interjúban szóba került Hollywood Depp-pel szembeni bojkottja, hiszen a színészt elküldték a Legendás állatok széria folytatásából (bár teljes gázsiját megkapja úgy is, hogy nem fog szerepelni a filmben), a korábban említett Minamatát pedig valamilyen eddig nem tisztázott okból nem fogja az MGM stúdió bemutatni az Egyesült Államokban.

Johnny Depp egészen pontosan így fogalmazott:

"Vannak filmek [mint a Minamata], amik megérintenek embereket. Ez sokat jelenthet azoknak, akik szerepeltek a Minamatában, vagy hasonló dolgokat éltek át. És akkor... Hollywood bojkottálni akar engem? […] De tudod afelé haladok, amerre haladnom kell, hogy végre minden újra... mindenre fény derüljön. […] Bármit is kellett átélnem, már átéltem. De végeredményben kijelenthető, hogy életem ezen konkrét része nagyon abszurd volt. […] A szórakoztatóiparban a karrier egy hosszú út, ami néha nehézkes, néha pedig egyszerűen bugyuta. […] Mivel kellett megküzdeniük az embereknek a Minamatában? És a COVID-ban szenvedőknek? Sokan életüket vesztették. Ehhez képest én mit éltem át? Összehasonlítva ez csak egy macskakarmolás."

Depp ezen felül kritizálta a "médiamatematika abszurditását" is. A színésznek még jó sok időt kell egyébként a bíróságon töltenie, hiszen közte és exfelesége, Amber Heard között 2018 óta Virgina államban folyó pere még messze nem zárult le, várnak a végső ítéletre, 2022-ben pedig  a Washington Post ellen fog pereskedni a lap családon belüli erőszakról szóló véleménycikke miatt. Az utóbbi perről a mostani interjúban még nem beszélhetett.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)