Hirdetés

Most jöhet Johnny Depp nagy visszatérése?

|

Utoljára 2020-ban láthattuk a mozivásznon egy független produkcióban.

Hirdetés

Botrányos válása Amber Heardtől, valamint azt azt kísérő, kölcsönös vádaskodásokkal teli, a sajtó nyilvánossága előtt zajló bírósági tárgyalása alaposan megviselte Johnny Depp karrierjét, a színészt a Disney kitette a A Karib-tenger kalózai franchise-ból, a Warner pedig inkább Mads Mikkelsenre osztotta Gellert Grindelwald szerepét a Legendás állatok széria harmadik felvonásában. Ennélfogva az utóbbi években kizárólag kisebb költségvetésű, független produkciókban láthattuk: 2019-ben A barbárokra várva című alkotás egyik fontos mellékszerepében, majd 2020-ban a Minamata főszereplőjeként.

Ezt hosszúra nyúlt szünet követte, de az 59 éves színész visszatérése nincs már messze, ugyanis május 16-án, a 76. Cannes-i filmfesztiválon mutatják be a Jeanne du Barry című életrajzi filmet, amelyben Depp alakítja XV. Lajos francia királyt.

Hirdetés

A fesztivált megnyitó produkciót, mely eredetileg La Favourite (azaz A kedvenc) címen futott, Maïwenn Le Besco rendezte, neki ez a hatodik nagyjátékfilmje. Egyúttal ő történet főszereplőjének megformálója is, amely a híres francia szépség Jeanne Bécu, du Barry grófnőjének felemelkedése és bukása körül forog (igen, az ő nevét őrizte meg a Dubarry-szelet), aki a tragikus sorsú uralkodó utolsó szeretője volt.

Előzetessel még nem szolgálhatunk, ám a fesztivál hivatalos Twitter-oldala megosztott egy képet, amin Lajos és Jeanne találkozását láthatjuk. A Jeanne du Barry mozis premierje egybeesik a díszbemutatóval, Magyarországra az ADS Service hozza el a port.hu tudomása szerint. Ami pedig a későbbieket illeti, a nagy streamingplatformok közül a Netflix csapott le rá.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)