Hirdetés

Johnny Deppet kirakták a következő Legendás állatok-filmből

|

Ráadásul nem ez az egyetlen rossz hír a Harry Potter világában játszódó harmadik előzményfilmmel kapcsolatban.

Hirdetés

Ugyan nem sikerültek kiemelkedőre az utóbbi években megjelent Legendás állatok-filmek, de ezeknek hála a Harry Potter-rajongók legalább ismét visszatérhettek egy kicsit Rowling Varázsvilágához. A koronavírus miatt a forgatás megkezdése előtt leállított harmadik rész cselekményében is fontos szerepet szánnak egy jól ismert sötét varázslónak, bizonyos Gellert Grindelwaldnak, akit mindeddig Johnny Depp alakított, ám a legújabb fejlemények tükrében már garantálható, hogy más veszi át tőle a staféttát

Hirdetés

A volt felesége bántalmazásával vádolt sztár ugyanis lemondott a szerepről, amiből egyenesen következett, hogy a Warner Bros. elcsúsztatta a filmet, ráadásul nem is kaptunk konkrét megjelenési dátumot. Természetesen az ügy kapcsán megszólalt Depp is, aki közleményében úgy fogalmazott, hogy megkérték, távozzon a produkcióból, ő pedig ebbe beleegyezett.

Ti kit tudnátok elképzelni helyette Grindelwald szerepében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)