Hirdetés

Johnny Knoxville a pankrációban is megvetné a lábát

|

A Jackass után a WWE-ben is keményen állta a pofonokat Johhny Knoxville, de elmondása szerint még nem végzett a pankrációval.

Hirdetés

A napokon belül debütáló Jackass Forever kapcsán egy brutális sérüléséről is mesélt nemrég Johnny Knoxville, de a kaszkadőr-színészt ez sem tartotta vissza attól, hogy újabb, nem teljesen veszélytelen kihívások után nézzen. Néhány rövidebb beköszönés után ismét vendégszerepelt a WWE pankrátorai között, és ugyan nem nyert, egy riválisra máris szert tett.

Knoxville január elején, a WWE Smackdown alkalmával jelent meg az arénában, hogy bejelentse a indulási szándékát a Royal Rumble mérkőzésen, amihez persze először neki is ki kellett dobnia valakit a ringből, hogy kvalifikálhassa magát.

Hirdetés

Ezt némi figyelemelterelés segítségével Sami Zayn kárára sikerült megtennie, így helyet szerzett magának a meccsben, ahol csak egy győztes maradhatott a számtalan pankrátor közül.

Nem túl meglepő, hogy a WWE aktuális sztorijában rögtön ellenséggé vált a profi pankrátor és a Jackass sztárja, aminek később meglett az eredménye. A Royal Rumble alatt, miután a ringen kívülre tették Knoxville-t, Zayne egy méretes rúgással búcsúztatta a fájdalomra valószínűleg már legalább részben érzéketlen ellenfelét.

Mindez úgy tűnik, cseppet sem szegte Johnny kedvét, aki nem sokkal később az ESPN egy interjúműsorában úgy nyilatkozott, hogy még visszatér a kötelek közé.

"Az az aljas Sami Zayn! Bárki kiüthetett volna, csak ne az az aljas Sami Zayn! De négy emberre, négy szupersztárra volt szükség, hogy kiejtsenek. De nem most hallottak rólam utoljára, egyszer még világbajnok leszek!"

- vállalta nagy önbizalommal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ha valóban komolyak a szándékai, és elég kitartó, egy napon még a 2K Sports valamelyik WWE-játékában is viszontláthatjuk majd. Bár ez valószínűleg nem a tavasszal érkező WWE 2K22 lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)