Hirdetés

Johnny Knoxville agyvérzést kapott a Jackass Forever forgatásán

|

Knoxville egyik legutóbbi interjújában mesélt karrierje egyik legdurvább mutatványáról.

Hirdetés

Nemsokára debütál a mozikban a Jackass csapat legújabb filmje, a Jackass Forever, amiben a srácok megint odatették magukat, hogy őrült és veszélyes mutatványokkal szórakoztassák a nézőket. Mindegyikük rengeteg sérülést szerzett már a karrierjük alatt, viszont ezúttal Johnny Knoxville beszélt arról, hogyan élte meg az eddigi legdurvább mutatványát, ami nem "csak" néhány csonttörést okozott a kaszkadőrnek.

Knoxville a The Howard Stern Show vendégeként beszélt a Jackass Forever forgatásairól és az ominózus esetről, mikor bevállalta, hogy egy bika a levegőbe repítse.

Hirdetés

A legutóbb kiadott, végső trailerben is felbukkan a bikás jelenet, ahogy Knoxville-t felökleli, de eddig a stáb egyik tagja sem mesélt a kapcsolódó sérülésről. Knoxville elmondta, hogy az esésnek köszönhetően eltört a csuklója és több bordája, illetve a komoly agyrázkódás agyvérzést is okozott. 

Hozzátette, hogy az egyik orvosi teszt után megkérdezték tőle, hogy érzékeli-e figyelemzavar tüneteit, ugyanis a 100 pontos teszten mindössze 17-et sikerült elérnie. Két hónapon keresztül járt rehabilitációra, amik egyrészt a kognitív képességeit javították, illetve segítettek neki, hogy depresszióval is megküzdjön. Elmondta, hogy a mutatvány után a fizikai sérülései mellett a mentális egészsége is mélyponton volt, korábban egyik balesete után sem érezte magát depressziósnak.

A terápiák és a kezelések viszont meghozták az eredményt, Knoxville már jól érzi magát, teljesen felépült a sérülésekből, és már nagyon várja a Jackass Forever premierjét.

Az utolsó Jackass-mozi, amely forgatásán a srácok 8,66 millió dolláros kórházi kezelési költséget halmoztak fel, február 4-én debütál a mozikban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)