Hirdetés

Johnny Knoxville kitalálta, hogyan lehetne folytatni a Jackass filmeket

|

Talán nem a Jackass Forever lesz a széria utolsó darabja.

Hirdetés

Nem alakult éppen zökkenőmentesen a Jackass 4, vagyis hivatalos címén a Jackass Forever megvalósítása, hiszen számos hátráltató tényezővel kellett szembenéznie a stábnak. Ilyen volt a franchise főkolomposának számító Johnny Knoxville agysérülése, a forgatáson történt egyéb balesetek és az egykori taggal, Bam Margerával kapcsolatos balhé is, de végül összejött a projekt és a premier már a kanyarban van.

Egy új rész bemutatója előtt persze elmaradhatatlanul megkapják a szereplők a kérdést, hogy lesz-e folytatás, és ezt nem úszhatta meg Knoxville sem a Jackass Forever kapcsán. A lassan 51. életévét betöltő színész tavaly már kijelentette, hogy az új Jackass után szakít a szériával, mivel öregszik, így nem szeretné tovább kísértetni a sorsot és összeszedni valami maradandó sérülést, viszont ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nélküle megáll az élet.

Hirdetés

Knoxville az Extrának nyilatkozva elmondta, hogy csinálhatnának még egy filmet, van egy fiatal szereplőgárdájuk és rengeteg ötletük, amiket még nem valósítottak meg. Viszont a következőnél már hátralépne és többségében inkább a kamera mögött foglalna helyet Jeff Tremaine rendező mellett, de így összehozhatnának még egyet. 

Knoxville azt sem ellenzi egyébként, hogy valamilyen formában felbukkanjon a jövőbeli Jackass marhulásokban, csupán a veszélyesebb mutatványokból nem kér többet. Persze addig még látni kellene a Jackass Forevert, ami a tervek szerint február 4-én debütál a tengerentúlon, hazai dátummal viszont még nem rendelkezik. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)