Hirdetés

A Joker átlépte az 1 milliárd dolláros bevételt

|

Joaquin Phoenix bohócát meglehetősen sokan szeretik, nem gyakori, hogy egy 18 éven felülieknek szóló film beléphet a milliárdosok klubjába.

Hirdetés

A Warner Bros. ünnepelhet, mivel övék lesz az első felnőtt besorolású mozi, ami átlépte az 1 milliárd dolláros bevételt. A Warner filmjei között ez lesz a negyedik, ami eléri ezt a határt az Aquaman, a Sötét lovag és a Sötét lovag - Felemelkedés után. Ráadásul a Jokert jellegéből adódóan alig 62,5 millió dollárból sikerült leforgatni, így ez lett az egyik legjobban profitáló mozifilm. 

Hirdetés

A Joker több rekordot is megdöntött az október 4-es premierje óta, köztük a legjobb októberi nyitóhétvége rekordját is a maga 96 millió dollárjával. Az Egyesült Királyságban a film már 68 milliót termelt, míg Mexikóban (43 millió), Dél-Koreában (38 millió), Brazíliában (34 millió) és Franciaországban (38 millió) is nagyon szépen muzsikált.

A filmről a kritikusok véleményei megoszlanak (mi meglehetősen pozitívan álltunk fel a székeinkből), de a közönség láthatóan imádja Joaquin Phoenix alakítását és a Joker durvább, valóságosabb feldolgozását, a bevételek magukért beszélnek. Nem csoda, hogy újra és újra felmerül a folytatás lehetősége, bár szerintünk nagyon jó lenne ezt az alkotást ennyiben hagyni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)