Hirdetés

Kissé elhamarkodottak lehettek a Joker folytatásáról érkező hírek

|

A korábban érkező infókkal ellentétben úgy tűnik, a Warner Bros. még nem ült le egyeztetni Todd Phillipsékkel a folytatás lehetőségéről.

Hirdetés

Elképesztő sikereket tudhat magáénak a mozikban jelenleg is futó Joker, ami alacsony gyártási költségeihez képest óriási bevételeket produkál. Nemrég ugyanis átlépte az 1 milliárd dolláros álomhatárt, ezzel a valaha volt legnagyobb profitot termelő képregényfilmmé vált. Persze ha a kassza csörög, akkor egy stúdió egyből gondolkozik a folytatáson, de úgy néz ki, hogy a Warner még nem lépett a tettek mezejére.

Hirdetés

Mivel a Joker egy valóban kivételes film lett, így a stúdión kívül persze a rajongók részéről is üdvözölt lenne egy hasonló minőségű folytatás, de úgy tűnik, hogy a rendező Todd Phillips és a főszereplő Joaquin Phoenix a siker letéteményesei, így a Warner valószínűleg népharagot kockáztatna, ha nélkülük folytatná a szériát. Egyelőre úgy néz ki, hogy erre nem lesz szükség, mivel mindketten nyitottak lennének egy folytatásra, de természetesen az univerzumalkotástól még mindig határozottan elzárkóznak.

Egyes hírek szerint már meg is történtek a tárgyalások és biztos a Joker 2 sorsa, sőt a DC többi legendás karakteréhez is hasonló filmeket terveznek, de mások azt állítják, erről egyelőre még nincsen szó. Sokkal valószínűbb, hogy stúdió megvárja amíg a film kifut a mozikban, sőt, mivel Oscar-esélyes alkotásról beszélünk, az sem kizárt, hogy csak a gála után döntenek arról, hogyan tovább. 

Ti örülnétek, ha készülne folytatás a Jokerhez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)