Hirdetés

A Joker főhősnője szerint nem biztos, hogy szükség van az esetleges folytatásra

|

Bár biztosan sokan örülnének egy Joker 2-nek, Zazie Beetz másképp vélekedik.

Hirdetés

Az Oscar-gála vörös szőnyegén az MTV News csapata kapta mikrofonvégre a Jokerben Sophie Dumond alakító színésznőt, Zazie Beetz pedig kétségesen el is mondta, mit gondol egy esetleges folytatás ötletéről. 

Hirdetés

Beetz szerint a Joker úgy kerek, ahogy van, így pedig nincs feltétlenül szükség arra, hogy bármiféle módon is folytatódjon Arthur Fleck története - mint ismeretes, a rendező, Todd Phillips és maga Joaquin Phoenix is egyébként alapvetően nyitottak az ötletre. Beetz szerint abban rejlik az igazi erő, ha nem facsarunk ki valamit a végtelenségig, ezzel a kijelentéssel pedig bizony azért elég nehéz lenne vitába szállni, bármennyire is jó lehetne újra Joker szerepében látni a zseniális Joaquin Phoenixet. 

Mindenesetre Beetz azért még azt is hozzátette, hogy Todd Phillips azért meg tudná oldani a második részt is ízlésesen, szóval ha a rendezőn múlik, akkor nem lesz erőltetett a dolog - már amennyiben tényleg érkezik egyszer a Joker 2. 

Szerintetek szükség van a Joker 2-re, vagy szentségtörés lenne folytatni Phillips filmjéhez? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)